The Helle Way klant J. van der Ploeg Dienstverlening genomineerd voor Sterkste Schakel

De Sterkste Schakel Verkiezing is de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Driesteden BUSINESS.

“Dat wij door onze eigen zakelijke relaties zijn voorgedragen, zien wij als een bijzonder teken van erkenning”, aldus Natascha van der Ploeg, directeur. “Wij zijn juist daarom ontzettend blij met deze nominatie”.

uit het persbericht: Twee jaar geleden overleed de naamgever van en inspirator achter schoonmaakbedrijf J. van der Ploeg Dienstverlening na een slopend ziekbed. Zijn echtgenote Natascha nam op dat moment het moedige besluit het levenswerk van haar man voort te zetten en samen met bedrijfsleider Peter Hiddink en objectleidster Petra van der Kemp ervoor te zorgen dat opdrachtgevers zakelijk gesproken niets zouden merken van dit enorme verlies. Dat zij daarin buitengewoon goed geslaagd zijn blijkt wel uit het feit dat juist hun relaties het bedrijf nu hebben genomineerd voor De Sterkste Schakel Verkiezing. Dé passie voor schoonmaken is binnen het hele bedrijf duidelijk voelbaar én zichtbaar

De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en de winnaars van voorgaande verkiezingen. De finale is in het voorjaar van 2018.